рем с канабис, канабисов крем за лице, шампоан с канабис, конопена козметика, конопен крем, canna therapy, canna therapy shop, knabisov krem za lice, kanabisov shampoan, konopena kozmetika

Какво е CBD и как работи?

Една от ключовите съставки на Canna Therapy е екстрактът от K0H0П. След обширно проучване и разработка изготвихме уникална формула - приятна и безопасна за всекидневно ползване.

Вече не е нужно да избирате между приятната за ползване козметика или ефикасна козметика с доказани медицински свойства. Canna Therapy е и двете!

natural cannabis cream

Kрем със CBD екстракт Canna Therapy

Canna Therapy е премиум козметичен продукт с Real CBD Extract, обогатен с уникална комбинация от натурални съставки.
Почувствайте подмладяването на кожата си с Canna Therapy!

Младолика, красива, регенерирана и сияеща кожа.
Canna Therapy успокоява, защитава и регенерира всеки тип кожа като същевременно защитава кожата ви от вредните елементи атакуващи я в околната среда. Неговите анти-ейдж свойства изглаждат бръчките, подмладяват и освежават кожата, като същевременно помага за широк спектър от недостатъци на кожата, по естествен и безопасен начин - без опасни химични съставки

ПРЕДИМСТВА:
  • Хидратира
  • Регенерира
  • Изравнява тона
  • Изглажда
  • Омекотява
  • Освежава
  • Подмладява
  • Защитава
  • Помага за недостатъци
  • Бързо попива
canna therapy cbd cream

ПОМАГА ПРИ:
  • Суха и чувствителна кожа
  • Мазна кожа
  • Уморена кожа
  • Зряла кожа
  • Раздразнена кожа
  • Акне и комедони
  • Мускулни и ставни болки
  • Одрасквания и порязвания
  • Розацеа
  • Псориазис

REAL CBD EXTRACT (КБД)

Канабидиолът (КБД)/CBD е един от основните канабиноиди намиращи се в растението. Известен е със широкото си приложение както в медицината така и козметиката благодарение на своите анти-бактериални, противовъзпалителни, успокояващи, но и много други свойства

ТЕКСТУРА

Текстурата на крема е лека и попива в кожата мигновенно. Прави кожата копринени гладка без усещане за мазнота и не съдържа парабени, силикони, нефтени продукти или други вредни съставки правейки го безопасен и идеален за всекидневно ползване.

ДРУГИ СЪСТАВКИ

Комбинирахме натурални масла и чист екстракт от коноп давайки на всеки тип кожа нужното за да изглежда здрава, млада и красива.

МАСЛО ОТ К0Н0ПЕHО СЕМЕ

Маслото от семената е богато на омега-6 и омега-3 мастни киселини в идеалното съотношение 3:1. Мастните киселини са от изключителна важност за правилното хидратиране и защита от изсушаване на кожата, но също така и защита от вредните елементи в околната среда

МАСЛО ОТ СЛАДЪК БАДЕМ

Маслото от бадем има превъзходен успокояващ, омекотяващ и изглаждащ кожата ефект.
То също така помага да балансира загубата и усвояването на вода, което го прави изключително ефективен за напукана и раздразнена кожа - успокоява и изглажда, като същевременно подхранва и защитава. Не само че е отличен овлажнител подходящ за всички типове кожа, но също така е чудесен лечение на възпаление и сърбеж.

rose hip.jpg

МАСЛО ОТ ШИПКА

Маслото от шипка има много полезни свойства. Богато е на витамини A, C и E, бетакаротен и мастни киселини. Хидратира и имекотява кожата. Има и анти-ейдж свойства благодарение на високото съдържание на витамин C, който стимулира производството на колаген. Маслото от шипка помага за изглаждането на бръчки причинени от вредните UV лъчи и подобрява текстурата и тона на кожата. Често се използва като природен лек за розацея.

КОКОСОВО МАСЛО

Маслото от кокос е подходящо за всеки тип кожа. Попива в кожата мигновенно създавайки стабилен защитен слой. Когато се комбинира с други масла, маслото от кокос засилва и обогатява техните качества и ефикасност. Често се използва за подобряването на кожни проблеми.

МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ

Маслото от макадамия е изключително ефикасно за суха и зряла кожа. Естествените нива на омега-7 киселините, намиращи се в кожата, намаляват с възрастта. Маслото от макадамия помага на кожата да възобнови нивата на омега-7 киселините, и така да забави процеса на формиране на бръчки. Бързо попива в кожата, правейки я нежна, сияйна и младолика.

Raw_Shea_Butter.jpg

МАСЛО ОТ ШИЙ

Маслото от ший също така познато като масло от карите е смятано за супер-храна за кожата. Богато е на фитостероли, витамини A, E и D, алантоин както и мастни киселини. Ценено е най-вече заради анти-оксидантните, противовъзпалителните както и дълбоко-ходратиращите свойства. Освен това служи и като чудесна защита от UV лъчите и подпомага продукцията на колаген в кожата. Смятано е за един от най-мощните анти-ейдж агенти.